اول از همه انگور سیاه تهیه میکنیم، بعد دونش میکنیم طوری که هیچ شاخهای ازش توی دیس / سطل / آبکش، نَمونه. خیلی انگور رو دستمالی نمیکنیم که مخمر طبیعیش از بین بره (لکه های سفید روی پوست انگور). بعد با دستکش شروع میکنیم به له کردن انگورها! با دست نه هیچ وسیلهی ماشینی دیگه. سعی میکنیم مطلقا هسته های انگور خورد نشن چون روغن هستهی انگور شرابُ خراب میکنه. مزهی انگورُ میچشیم؛ اگر شیرینی کمی داشت بهش شکر اضافه میکنیم، اگر نه خب نیازی به این کار نیست. قند و مخمر طبیعی انگور، تولید الکل میکنن. بجای شکر از عسل و نبات هم میشه استفاده کرد. اگر انگوری داشتیم که مخمر طبیعی نداشت یا اونقدر کثیف بود که باید شسته میشد (اگر انگورُ بشوییم، لکه های مخمر از بین میرن)، میتونیم از مخمر نون استفاده کنیم که باید در مقداری آب جوشیده با دمای ولرم حل بشه و وارد دبهی تخمیر شراب بشه. بعد از اون با نظافتِ تمام، انگور های له شده رو وارد دبه میکنیم و بهش قفل هوا میزنیم. جای گرمی که درجه هوا خیلی کمتر یا بیشتر از 27 نباشه. از این مرحله به بعد چیزی حدود 3 تا 7 روز زمان میبره تا تخمیر شروع و پایان بیابه. سخت ترین بخش کار همین 7 روزه که نمیشه با نوشتن توضیحش داد. بعد از اون که تخمیر تمام شد، محتویات دبه شراب رو از صافی رد میکنیم، که این مرحله هم به اندازه قبلی سخته و دقت بالایی میخواد. بعد از اون مایع شراب رو که اندکی تار و کدره به ظرف بزرگتری منتقل میکنیم. و به مدت 2 ماه باید در مکانی تاریک بمونه تا شفاف و زلال بشه. بعد از دو ماه مایع شراب باید بطری بشه و به مدت شش ماه در یک جای خیلی تاریک و خنک بدون هیچ تکان یا لرزشی، بخوابه تا عمل بیاد. بعد از شش ماه، خالص ترین و ارگانیک ترین شرابِ دنیا قابل نوشیدنه ؛)
انگور ,مخمر ,میکنیم ,رو ,شراب ,های ,بعد از ,از اون ,شراب رو ,مخمر طبیعی ,از بین
درباره این سایت